Modele de fluturi din hartie

Modele de fluturi din hartie

Fluturii pot avea diverse intrebuintari – jucarii, Elemente pentru decorat Camera (pot fi prinsi de Perdea, asezati PE DULAP sau pe USA), cadouri de Martisor (daca sunt creati la dimensiuni mai mici) sau chiar folositi pentru un proiect de creativitate la Gradinita sau Scoala. Ai un Tricou pe care nu-l mai porti? Nu-l arunca! FA-TI, de Capul Tau, o geanta DIN El. Alice de PE clopotel te invata cum! Dans fiecare zi de Luni un nou episod! IATA o idee inedita pentru a face fluturasi decorativi. Ii poti pune PE peretii DIN Casa, la birou, en dortoirs, en vasele cu Flori sau in oricare Alt Loc ITI doresti. Sunt foarte usor de realizat si ITI IA si Poutine timp pentru a II face. Cu hartie creponata si doua bucatele de carton poti sa-TI confisezi o Floare cu sase intrebuintari. Împăturește Vârful triunghiului peste bază, exact ca în imagine, astfel încât să obții un triunghi mai mic. Nu va fi deloc dificil sa Obtineti niste fluturasi Colorati, ce vor inveseli orice décor. Conditia este sa va ajutati de materiale precum: • sarme plusate colorate • filtre de cafea (de dimensiuni mai mari) • markere rezistente la APA sau acuarele de acest GEN • un receveur Tip Spray (ce va fi umplut cu APA) ofera-i Copilului un filtru de cafea, Culori si lasa- l sa-l picteze oricum doreste. IA tu filtrul si stropeste-l cu Spray-ul cu APA. Aveti rabdare sa fuzioneze culorile si sa se raspandeasca PE intreaga suprafata.

Lasati-l sa se usuce bine. Dupa aceea IA filtrul de cafea, Strange-l en mana chiar dans mijloc, astfel incat sa se formeze cute. Étrange-l arrière-pensée cu o Sarma plusata. Adaugati si alte sarme plusate pentru a-i face fluturelui doua Antene. Dans functie de numarul de filtre de cafea avute, puteti obtine CATI fluturasi doriti. Dacă Cine plac obiectele pe care le potï confecționa singură, lucrurile vor fi foarte simple pentru tine. VEI avea nevoie doar de puțin timp, răbdare și… de recuzită. Prin urmare, înarmează-te cu suficientă hârtie pentru origami, simplă sau cu un imprimeu Care Cine place, și FII atentă la fiecare pas.

Invata sa faci forme DIN umbre PE pereti. Daca ai o Lampa si un perete, Poti aduce la tine in Camera o intreaga Gradina Zoologica. Dans fiecare Luni apare un nou episod! Fluturele este Gata! Cu Cat sunt mai multe combinatii de Culori pentru colile de hartie, cu atat se pot obtine mai multi fluturasi frumosi. Invata sa faci, de Capul Tau, o decoratiune DIN hartie pentru Camera ta. Cu Cat folosesti hartie mai colorata, cu atat Camera ta va fi mai Vesela. Urmareste indicatiile si intra dans JOC! FA si tu trucul cu carti de JOC. Se imprima PE o hartie colorata forma unui fluture la dimensiine Dorita si se decupeaza conturul. Cum sa faci Bani: 9 obiceiuri Risco care te pot imbogati întoarce hârtia astfel încât Jos să ai Două triunghiuri MICI, iar sus să ai un triunghi Mare.

Podijeli:

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube