O nama

O nama

Kompanija NEIMARI ŠERIĆI je kompletan, samostalan, fleksibilan i operativan stručni sistem, koji je organizaciono, kadrovski i tehnički potpuno opremljen da na najvišem stručnom nivou realizuje sve zadatke iz oblasti arhitektonskog i građevinskog stvaralaštva.

Kompanija NEIMARI ŠERIĆI nastoji što originalniju ideju pretvoriti u vrhunski proizvod koji će zadovoljiti potrebe kupaca, osigurati kvalitet, ljepotu i vrijednost proizvoda kako bi se dugoročno održali na tržištu i pozicionirali ispred konkurencije.

Kao pouzdan poslovni partner sa bogatim iskustvom, NEIMARI-ŠERIĆI danas uspješno posluje i sarađuje sa najrenomiranijim domaćim i inostranim partnerima u realizaciji značajnih investicionih projekata.

Misija postojanja i poslovanja kompanije NEIMARI-ŠERIĆI d.o.o., Zenica, ostvaruje se zadovoljenjem potreba i želja zainteresovanih strana za proces izgradnje, proizvodnje i izvođenja građevinskih i zanatskih radova uz potpunu kontrolu uticaja na zaštitu životne sredine i zaštitu zdravlja i bezbjednosti na radu.

Kompanija NEIMARI-ŠERIĆI d.o.o. Zenica, postavlja na prvo mjesto zadovoljstvo svojih korisnika usluga a time i uspjeh kompanije, kroz povećanje kvaliteta proizvodnje i izvođenja građevinskih i zanatskih radova uz zadovoljenje sljedećih postavki:

Korisnici usluga su uvaženi partneri koji odlučuju o uspjehu preduzeća;

Preduzeće je opredjeljeno da prepoznaje želje i buduće zadatke
korisnika usluga i da ih ispunjava po kvalitetu i pouzdanosti, ekonomičnosti i poštovanju termina isporuke;

Problemi i uočene greške su šanse za inovacije i poboljšanja u preduzeću;

Kvalifikacija i motivacija zaposlenih radnika je osnovni uslov za uspjeh preduzeća;

Ostvarivanjem postavljenih smjernica, kompanija NEIMARI-ŠERIĆI d.o.o., Zenica, je opredjeljeno da po kvalitetu svojih proizvoda i usluga bude regionalni lider u oblasti proizvodnje i izvođenja građevinskih i zanatskih radova. Svoju viziju ostvaruje stalnim proširenjem obima poslova, povećanjem broja zaposlenih, povećanjem kvaliteta usluga i
sveukupnim jačanjem svoje pozicije na tržištu.

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube